Zaterdag 14 september staat de derde poulewedstrijd in het bekertoernooi op het programma. Na afloop van deze ronde is dan duidelijk welke ploegen er door gaan naar de knock out fase. Bij de groepen van de 1e en 2e klassers gaan de nummers 1 en 2 door. Op dit moment is de situatie in de groep als volgt:

1. SVZW  6 punten, doelsaldo 8 voor en 0 tegen (+8)

2. Den Ham 4 punten, doelsaldo 7 voor en 4 tegen (+3)

3. Dos’37  1 punt, doelsaldo 2 voor en 6 tegen. (-4)

4.Gramsbergen 0 punten, doelsaldo 2 voor en 9 tegen. (-7)

SVZW is al zeker van doorgaan naar de volgende ronde. Den Ham gaat bij winst op SVZW ook door naar de volgende ronde, want zij eindigen dan als eerste in de poule. Bij een gelijkspel tussen SVZW en Den Ham gaan de Hammenaren ook door. Bij verlies van Den Ham zou DOS’37 nog in punten gelijk kunnen komen. Maar het doelsaldo lijkt op voorhand in het voordeel van Den Ham.

SVZW heeft de eerste  twee wedstrijden in de beker gewonnen, en het zou mooi zijn om ook de derde wedstrijd te winnen. Want de resultaten in deze wedstrijden geven je een goed gevoel voor de start van de competitie. De eerste wedstrijd in de 1e klasse G staat voor 21 september op de agenda. Die dag is LONGA’30 de gastheer voor SVZW. Aanvang 18:00 uur.

De bekerwedstrijd tegen Den Ham begint om 14:45 uur.  De wedstrijd zal worden gespeeld op veld 2, want de grasmat op het hoofdveld wordt vervangen door een nieuwe.  Na afloop van de wedstrijden op zaterdag 14 september begint in het clubhuis van SVZW het eerste feest van dit seizoen: “After Summer Party” met DJ Deluxe.

Gerrit Koers