Zaterdag 14 september stond voor SVZW de laatste wedstrijd in de bekerpoule op de agenda. Tegenstander was Den Ham. SVZW was na twee overwinningen al zeker van een plek in de knock-out fase van de beker. Den Ham wist ook al bijna zeker dat zij door zouden gaan. Maar Dos’37 zou bij winst op Gramsbergen ook nog op 4 punten kunnen  komen. Beide teams begonnen fanatiek aan de wedstrijd. Opvallend feit was dat allebei de teams probeerden om met hoog druk zetten de tegenstander in verlegenheid te brengen. In de 11e minuut ging het niet helemaal goed met het uitverdedigen bij Den Ham. Het was uiteindelijk Mats Knol die hiervan profiteerde wat resulteerde in de 1-0 voor SVZW. Hierna bleef het een mooie wedstrijd om naar te kijken met vele duels om de bal. In de 42e minuut was er een mooie pass van achteruit door Derian Rijnders.  De keeper van Den Ham kwam nog wel uit zijn doel, maar Jesper Middelkamp was net eerder bij de bal en hij scoorde de 2-0 voor SVZW.

Na de rust startte SVZW met twee andere spelers in het veld. Stefan Maat en Lars van Putten werden vervangen door Aron Pouls en Jasper Groothuis. Den Ham probeerde met fanatiek spel om de aansluitingstreffer te maken. Maar SVZW doelman Julian Bakker liet wederom zien dat hij in goede vorm steekt. SVZW kreeg ook wel wat kansen, maar gescoord werd er niet. Halverwege de tweede helft werd Maarten Jansen bij SVZW vervangen door Ferdi ter Avest. Even later verloor de doelman van Den Ham de bal aan Jasper Groothuis en hij kon daarna simpel de 3-0 scoren. Iedereen ging ervan uit Den Ham een strafschop zou krijgen toen een speler in het SVZW strafschopgebied onderuit werd gehaald. Maar de scheidsrechter stond er vlak bij, en hij liet gewoon doorspelen. SVZW wisselde op het laatst nog twee keer. Sem Jager en Sem Jansen kwamen Yessin Maskoul en Marciano Stulen vervangen. Vooral Ferdi ter Avest kreeg nog een paar goed kansen om te scoren, maar helaas het lukte niet. Al had hij wel pech dat bal via de binnenkant van de paal het veld weer in vloog. Vlak daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. SVZW gaat door in de beker met 9 punten uit 3 wedstrijden. Met een doelsaldo van 11 voor en 0 tegen. Prima resultaten in de beker. Ook Den Ham is door in de beker. Zij zijn als tweede geëindigd in de poule. Nu hopen dat de goede vorm van SVZW mee gaat naar de competitie. Die begint voor SVZW zaterdag 21 september met een uitwedstrijd naar LONGA’30 in Lichtenvoorde. Aftrap aldaar is om 18:00 uur.