Hai Supporters daar was ik weer we mochten afgelopen zaterdag naar Hengelo aantreden om tegen Achilles 12 te voetballen. Om twaalf uur zoiets waren we bij sportpark Het Wilbert aangekomen.

Na een peptalk van Jan en een goede warming up begonnnen we aan de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Pastink. Svzw begon weer goed aan de wedstrijd net als vorige week het hield balbezit en probeerde de bal rond te spelen. Het werd 1-0 door gegrabbel van de keeper van Achilles, Achilles nam de aftrap en werd ook gevaarlijk het was ook een ander team nu  want Svzw kreeg corner tegen en die werd er  mooi eringekopt. Svzw was wat van slag en ging proberen de combinatie te zoeken om de 1-2 te maken maar het  had pech in de afronding het spel golfde op en neer beide teams waren aan elkaar gewaagd maar het bleef bij 1-1 en floot de scheids voor de  rust. Onder genot van heerlijk weer en de energie was aangevuld ging Svzw aan de tweede helft beginnen. Svzw wou de bal in de ploeg houden maar Achilles pakte juist weer de  bal af en daardoor waren  ze sterker in de wedstrijd Svzw werd achteruit gedrongen en kon er weinig tegen beginnen toen Achilles scoorde. Na de aftrap was Achilles de bovenliggende partij en Svzw liep achter de feiten aan  en had ook de pech dat er kansen weer niet in gingen.

Het was een spannende pot om te zien maar Svzw incasseerde twee doelpunten een onnodig en een goed doelpunt van Achilles.  Svzw kreeg erg moeilijk nu en geloofde er bijna niet meer in, Maar blijkbaar dacht  Tadic alias Ciro van Dijkhuizen er anders over want  hij schoot plotseling Na een brilante assist van Eric  zo een spitsen doelpunt in de bovenhoek 2-4 !!!. Na de aftrap van Achilles deed Svzw er alles aan op 3-4 te komen  en dat lukte uiteindelijk na hard werken en geluk want Svzw scoorde opnieuw en was de ontlading groot bij de spelers van Svzw. Er was weer een sprankje hoop en vechtlust op een goed resultaat maar de tijd kwam te laat om dat te geven aan Svzw want  opgegeven moment floot de scheids af en was de wedstrijd afgelopen.  Svzw treurde om de nederlaag maar was trots op elkaar in het veld en gaat volgende week weer op jacht naar drie punten.

DIT WAS MIJN VERSLAG GENIET VAN EEN ZONNIG WEEKEND EN GRAAG

TOT VOLGENDE WEEK IN WIERDEN.

MET VRIENDELIJKE GROETEN CIRO VAN DIJKHUIZEN EN DE BOYS VAN G1  EN MIRANDA,MAIKEL EN JAN EN NOG BETERSCHAP AAN KOEN EN DAVID.

JOOOOOO