Hai supporters we mochten weer voetballen tegen Reutum g1 de hekkensluiter in deze competitie.

Onder leiding van scheidsrechter René Roosink  begon Svzw aan de warming up en  werd er ook nog  een teamfoto en een cadeau aan de scheids gegeven  omdat we tenminste een scheids hadden die onze wedstrijd wou  fluiten,  Svzw begon aan de aftrap en ging gelijk zoeken naar de afval dat leverden goede combinaties op en ze  kregen  kans op kans, Maar Reutum had een goede keeper en redde keer op keer en Svzw kwam vroeg op achterstand doordat de keeper hem uitschoot en Jarek taste ongelukkig mis erg zuur voor hem en het team.

Na de aftrap ging Svzw gelijk op zoek naar de gelijkmaker maar hij wou er niet in het werd frustrerend langzamerhand en het spel golfde nogal aardig op en neer en  toen  floot de scheids voor het rustsignaal op gegeven moment. Na de thee en een sterke peptalk van Jan en Maikel en Miranda ging Svzw beginnen aan de tweede helft Jarek was naar de kant gegaan en de voor de in plaats voor was  Bram en na de aftrap van Reutum was het aardig gelijkwaardig aan elkaar  Maar Svzw was de bovenliggende partij en  joeg op die ene gelijkmaker in dit duel . Uiteindelijk viel eindelijk De 1-1  door een wissel van Svzw G1 . En iedereen was erg blij  mee we waren er weer langszij gekomen en na de aftrap van Reutum viel er nog een doelpunt  Svzw kreeg een goede kans en het was weer  Koen die op schot was  ende 1-2 maakte terwijl hij ook de gelijkmaker op zijn schoen had. Na sterk spel  werd Reutum moe en konden ze uiteindelijk niet meer  opbrengen en  toen het  ook nog 1-3 werd was  de wedstrijd in het slot gegooid door Svzw en was Reutum wel geklopt,  Reutum kwam af en toe nog aan , Maar  was niet echt meer  een gevaar voor de verdediging van Svzw.

Op een gegeven moment floot de scheids af en was de ontlading compleet bij de spelers van Svzw want  het had er voor gevochten en was beter in balbezit dan Reutum. Volgende week gaan we naar Groenlo om tegen een lastige tegenstander te spelen Grol Longa uit Lichtenvoorde. En voor nu  graag tot de volgende thuiswedstrijd en een mooi weekend gewenst en supporters Hartelijk dank dat jullie er waren deze zege is voor jullie

MET HARTELIJKE GROETEN CIRO VAN DIJKHUIZEN EN DE BOYS VAN G1 EN LEIDERS EN TOPTRAINER JAN

BYEEE TOT VOLGENDE WEEK OM HALF TWAALF IN GROENLO!!!!