In de strijd om de districtsbeker gaan de deelnemende clubs beginnen aan de knock-out fase. Voor SVZW begint die fase met een uitwedstrijd naar Vroomshoop.

Vroomshoopse Boys komt dit seizoen uit in de 2e klasse H. In die klasse staan de Boys op de achtste plaats met 6 punten uit 4 wedstrijden. Afgelopen zaterdag verloren de Boys thuis met 0-2 van FC Zutphen. Vroomshoopse Boys bereikte de knock-out fase als poulewinnaar. In de poule werd er gewonnen van Hellendoorn, ATC’65 en Markelo. Er werd verloren van NEO. Nu dus de kans om door te gaan door te winnen van SVZW.  Een mooie uitdaging voor de thuisclub in deze wedstrijd.

SVZW is in goeden doen de laatste weken. Met mooi voetbal worden er prima resultaten geboekt. Afgelopen zaterdag ging SVZW op bezoek bij het sterke NEO in Borne. De beide teams maakten er een mooi duel van dat eindigde in 0-0. SVZW heeft nu in de competitie 10 punten verzameld in 5 gespeelde wedstrijden. De komende week gaat de focus van SVZW naar de beker. SVZW werd poulewinnaar door overwinningen op Gramsbergen, DOS’37 en Den Ham. Allemaal tegenstanders die uitkomen in de 2e klasse. Ook de komende tegenstander; Vroomshoopse Boys, komt uit in de 2e klasse. SVZW wil ook graag ver komen in de beker, dus er zal volop worden gestreden voor de winst op sportpark “De Bosrand” in Vroomshoop. Scheidsrechter Braaksma zal om 20:00 fluiten voor aanvang van deze wedstrijd.

Gerrit Koers