Op donderdagavond 24 oktober reisde SVZW af naar Vroomshoop voor een wedstrijd tegen de Boys. Inzet van deze wedstrijd was een plek in de volgende bekerronde. SVZW speelde de laatste weken goed voetbal in de competitie, dus het zou mogelijk moeten zijn om de volgende bekerronde te behalen. Helaas had SVZW gedurende de wedstrijd geen enkel zicht op de volgende ronde. Vroomshoopse Boys begon, zoals was te verwachten vol strijd en energie aan de wedstrijd.  Daar moet je dan als tegenstander ook hetzelfde tegenover zetten. Maar dat was helaas niet het geval bij SVZW. Het leek vanaf de zijkant dat de spelers dachten dat ze deze wedstrijd wel konden winnen door te spelen op 80%. De eerste goal van Vroomshoops Boys viel na 13  minuten. Een terugspeelbal op SVZW doelman Julian Bakker was veel te kort en werd onderschept door Sil Derks en hij scoorde de 1-0.   SVZW schrok nog niet wakker van deze goal. De Boys bleven de bovenliggende partij en in de 30e minuut scoorde Sil Derks de 2-0. SVZW zette daar een mogelijkheid van Yessin Maskoul tegenover, maar hij raakte de lat. In de 40e minuut kwam de 3-0 op het scorebord door een goal van Siem Pierik.

Zou SVZW er nog in slagen om de stand in de tweede helft om te draaien? Misschien was dat wel de bedoeling, maar daar zag het er op het veld niet naar uit. Vroomshoopse Boys ging op dezelfde voet verder. SVZW kwam wel tot iets meer aanvallen, maar echte kansen werden er niet gecreëerd. In de 55e  minuut zorgde Ramon de Jong ervoor dat het 4-0 werd. Vanuit SVZW oogpunt echt een dramatische tussenstand.  Vroomshoopse Boys had de wedstrijd volledig onder controle.  In de 74e minuut was daar toch een goal voor SVZW. Invaller Sem Jager kwam in goede schietpositie en hij benutte die kans door de 4-1 te scoren.  Verder lieten de gastheren SVZW niet komen, sterker nog in de 80e minuut zette Jasper Derks de  5-1 op het scorebord. Dit werd tevens de eindstand. Een dik verdiende winst voor de Boys, die hiermee doorgaan naar de volgende bekerronde.  SVZW heeft nu tot zaterdag 2 november de tijd om zich te herstellen van deze afgang. Op die zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Drenthina op het programma. De aftrap in Wierden is om 14:45 uur.