HAI Allemaal daar zijn we weer.

Een nieuw seizoen en nieuwe kansen en een uitdaging voor ons team want bij de tweede training kregen we voor de training van Robin de Jong te horen dat hij een weddenschap wou maken met ons als we bij de topdrie eindigen dan krijgen een patatje van hem of het eerste van Svzw en anders twintig push ups ha ha pittig he.

Maar nu de wedstrijd van ons tegenstander Dos/ Deto uit venne of te wel Vriezenveen.

Vandaag om half elf begon  de wedstrijd onder toeziend oog van de scheids Gerrit Nieuwehuis en tactische bespreking en goede warming up begon de wedstrijd.

Svzw begon goed en scherp aan de wedstrijd en het behielde het balbezit en speelde over naar elkaar en Dos /Deto kwam er niet lekker en aan te pas  en na een fantastische assist kwam Svzw

Later op 2-0 en ook op 3-0 en dat  Allemaal door samenspel en communicatie in teamverband.

Dos/Deto  kwam er paar keer uit met kansjes maar Svzw stond als een huis en kreeg weer balbezit en controle over de wedstrijd en  kreeg Svzw handenvol kansen maar helaas werden die gemist, Stijd en Passie en scherpte moesten we tonen aan iedereen die ons  aanmoedige en het belangrijke samenspel en dat ging de eerste helft fantastisch en we gingen dan ook verdiend de rust in met een 3-0 voorsprong. Na de thee en water gingen we verder aan de tweede helft.

Svzw begon goed aan de tweede helft en scoorde nog 4-0,  Maar Dos/ Deto

Werd gevaarlijk en maakte 4-1 en later begon bij Svzw de machine te haperen. Dos /Deto werd brutaal en scoorde nog eens  een doelpunt en de irritatie kwam weer opborrelen bij Svzw.

Een onnodige treffer  van Svzw bracht Dos /Deto weer in de wedstrijd en Svzw vergat de voetballen als in de eerste helft.

En kwam later ook  nog hoosbui aanzetten later in dit duel maar werd later droog.

Svzw ging nog op jacht naar doelpunten na veel getier en gemopper op sommige

Mensen maar werd niet echt wat gesticht aan beide kanten en maakte de scheids een einde aan de wedstrijd. Svzw had verdiend gewonnen,  Maar heeft wel gezien  dat een een en ander verbeterd moet worden  na een erbarmelijk tweede helft als we volgende week tegen Achilles 12 spelen.

Dit was mijn verslag geeft gerust door wat er nog ontbreekt in deze tekst voor nu een mooi weekend en tot volgende week in Hengelo bij Achilles 12

met vriendelijke groeten Ciro Van Dijkhuizen en Miranda, Maikel , Jan en de Boys zelf van Svzw G1