Hai supporters we mochten onder heerlijk weer weer voetballen tegen Rigtersbleek uit Enschede. Na de warming up begon de wedstrijd onder toezicht van scheidsrechter Rene Roosink. Svzw begon voorzichtig in het duel Rigtersbleek had maar acht spelers terwijl wij er 1 speler of 3  miste ik weet het niet maar enfin  Het was een spannende eerste helft de teams waren gelijkwaardig aan elkaar en kansen golfde op en neer maar de keepers redden goed.

Svzw kreeg de mogelijkheid om aan te vallen op een gegeven ogenblik en daar was de aansluitingstreffer van  Svzw. Na de  aftrap van Rigtersbleek zocht Svzw naar de tweede treffer maar die kwam er helaas niet. Rigtersbleek kwam een  paar keer gevaarlijk bij onze goal uit  maar gelukkig werd het weer goed opgelost bij Svzw. Na een gegeven moment floot de scheids voor rust signaal. Na de thee gingen we beginnen aan de tweede helft Svzw bleef verder zoeken naar de goal en was beter dan Rigtersbleek maar de kansen werden niet scherp afgemaakt. Rigtersbleek kwam nog op gelijke hoogte omdat Svzw niet goed  bij de  les was. Svzw liet zich niet van de wijs brengen en ging vol aanvallen en op jacht naar de 2-1 en die kwam er uiteindelijk aan, De keeper van Rigtersbleek was kansloos en Svzw kwam weer op voorsprong Rigtersbleek deed er alles om er  gelijk van te maken maar Svzw stond dat niet toe. En later floot de scheids onze Rene voor het  eind signaal  uiteindelijk dolle vreugde bij de spelers van Svzw en was het  balen bij de tegenstander, Maar dit was een bevochten en verdiende overwinning deze is voor jullie allemaal en de club Er werd nog een feestje gevierd in de kleedkamer en toen gingen we het weekend weer in. Volgende week geen wedstrijd van ons we zijn heerlijk vrij en zien we jullie graag weer tegen de Esch G2 bij onze club Svzw Wierden op het veld.