Zaterdag 31 augustus stond de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen op de agenda voor SVZW.  Gramsbergen was naar Wierden afgereisd voor deze wedstrijd. Om 14:45 uur floot scheidsrechter Stef Veekamp de wedstrijd in gang. En nog geen minuut later  was de stand al 1-0 voor SVZW. Jesper Middelkamp was er als de kippen bij om getreuzel in de Gramsbergen verdediging  af te straffen. SVZW bleef steeds de bovenliggende partij in deze wedstrijd. In de 25e minuut werd het 2-0 voor SVZW door een doelpunt van Yessin Maskoul.  Even later verliet hij het veld met een blessure. Zijn vervanger was Ferdi ter Avest. Grambergen wist 1 keer gevaarlijk te worden in de eerste helft. Uit een vrije trap werd de bal net naast gekopt.

In de tweede helft hetzelfde beeld. Een overheersend SVZW, dat Gramsbergen geen kans gaf om ook maar aan aanvallen te denken. De SVZW spelers bleven steeds de tegenstander goed onder druk zetten. Halverwege de 2e helft werden bij SVZW Alen Ramic en Jasper Groothuis vervangen door Mats Knol en Matthieu Weghorst. SVZW wist op het einde van de wedstrijd het verschil tussen de beide elftallen ook nog met twee doelpunten te onderstrepen. Maarten Jansen was de man die deze beide treffers maakte. Conclusie; een dik verdiende 4-0 overwinning voor SVZW.

Zaterdag 7 september  a.s. staat de tweede bekerwedstrijd op programma. In Vriezenveen is DOS’37 dan de tegenstander. De aftrap op sportpark “Het Midden” is 14:30 uur.