Zaterdag 7 september reisde SVZW af naar Vriezenveen om op sportpark “Het Midden” aan te treden tegen DOS’37. De tweede wedstrijd in de bekerpoule. SVZW won de eerste wedstrijd tegen Gramsbergen. DOS’37 speelde in de eerste wedstrijd met 2-2 gelijk tegen Den Ham. SVZW speelde al vaak tegen DOS’37, en meestal was het zwaar om punten te halen tegen deze opponent.  In het begin van de wedstrijd was er van beide kanten sprake van aftastend voetbal. Maar naar ongeveer 15 minuten nam SVZW het heft in handen en kreeg het een paar goede kansen. Maar het lukte niet om deze te verzilveren. Tot de rust bleef dit het beeld, een sterker SVZW, maar geen doelpunten.

SVZW begon de tweede helft met twee nieuwe spelers in het veld. Robin de Jong en Lars van Putten vervingen Marciano Stulen en Alen Ramic. Het spelbeeld veranderde niet, SVZW was de bovenliggende partij. In de 66e minuut was daar dan eindelijk de 0-1 voor SVZW. Mats Knol gaf een goede voorzet die door Maarten Jansen hard in het doel werd geschoten. Vlak daarna een goede kans voor DOS’37. Maar de voorzet kon net niet worden binnengetikt door een inglijdende speler van de thuisclub. Tijdens de drinkpauze in de tweede helft wisselde SVZW opnieuw twee maal. Maarten Jansen en Mats Knol werden vervangen door Sem Jager en Matthieu Weghorst. Binnen drie minuten liet Sem jager zien dat hij een doelgerichte spits is, want uit de draai schoot hij de 0-2 binnen. Hiermee was de wedstrijd helemaal gespeeld. De vraag was alleen nog of SVZW nog meer zou weten te scoren. En die vraag werd met ja beantwoordt, want Jasper Groothuis scoorde een hele mooie  derde goal voor SVZW. En diezelfde Jasper Groothuis gaf vlak voor het einde van de wedstrijd een goed pass op Jesper Middelkamp die de bal alleen maar in het doel hoefde te schuiven. Daarmee stond de 0-4 op het scorebord. Vlak daarna het eindsignaal van de scheidsrechter. Een dik verdiende overwinning voor SVZW. In de poule is SVZW de koploper met 6 punten, gevolgd door Den Ham met 4 punten. Zaterdag 14 september de laatste wedstrijd in deze bekerpoule. In Wierden wordt er dan gespeeld tegen Den Ham. De winnaar van deze wedstrijd is ook de groepswinnaar.  De aftrap is om 14:45 uur op sportpark “Het Lage Veld” 14:45 uur.